Julkalender - Allt om JulkalenderJulkalender i Uppsala

Julkalender i Uppsala

Totalt i Uppsala finns det 6 företag och bokhandlare som för julkalendrar eller andra kalendrar och många av dessa har flera olika adventskalendrar så som chokladkalender eller SVT:s julkalender. Ofta är det besvärligt att hitta en julkalender till TV i Uppsala om man är lite sen men priserna är ofta ganska lika på julkalendrarna. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om chokladkalender som har god choklad eller rent av en lakritskalender. Information, betyg och rekommendation om de som tillhandahåller olika julkalendrar i Uppsala kan oftast hittas via nätet.

I Uppland men även Uppsala finns det många som erbjuder julkalendrar och därför kan det vara klokt att kolla upp de olika kalendrarna på nätet beträffande pris och även smak om den innehåller mat eller dryck. Om du kontaktar någon som säljer julkalendrar är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för adventskalender eller julkalender. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos butiker, affärer och företag som säljer eller tillverkar julkalendrar.
Det går lätt att komma i kontakt med någon där du kan hitta en julkalender i Uppsala genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla julkalendrar i Uppsala

Drottninggatans Bokhandel AB

Drottninggatan 7

753 10 Uppsala

Seriezonen

Drottninggatan 8

753 10 Uppsala

Kvarnen Bok & Papper HB

Vaksalagatan 30

753 31 Uppsala


Hitta din julkalender i Uppsala

Kooperativet Capella

Rackarbergsgatan 10

752 32 Uppsala

Läslusen barnbokhandeln

Drottninggatan 6

753 10 Uppsala

Studentbokhandeln AB

Sysslomansgatan 7

753 11 Uppsala